Tour en Femení per València

TOUR EN FEMENÍ PER VALÈNCIA

Dones valencianes a través de el temps

València és una ciutat on les seues dones han tingut una gran rellevància, tot i que han passat desapercebudes en la història tradicional. Amb el Tour “Dones valencianes a través de el temps”, ens endinsarem en les vides de les primeres universitàries, impressores, escriptores i virreines poderoses, en fi, una petita mostra de valencianes que van trencar amb els rols socials des d’època romana fins al segle XX.

Dones com la virreina i humanista Mencia de Mendoza; l’abadessa i escriptora Sor Isabel de Villena; la impressora Jerònima Galés; les pintores i filles de “Joan de Joanes”, Dorotea i Margarida Joanes; Margarita Borràs, la primera persona transgènere a ser assassinada per sentir-se i vestir-se com una dona, i altres dones que van deixar empremta, a la seua manera, en la història de València.

ELS OBJECTIUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar amb nosaltres per reservar l’activitat a través del nostre e-mail contacte@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per a:

  • Grups escolars de totes les edats

  • Associacions a favor de la igualtat de gènere

  • Entitats culturals i socials

  • Grups d’amistats i familiars

Durada

La activitat cultural té una durada aproximada de 2 h. 

Pressupost

Contacta amb nosaltres i et facilitarem tota la informació de l’activitat

Avís

– Arribar 10 min. abans de l’inici de la ruta. Començarem amb puntualitat.

– Portar calçat còmode.

– Si fa mal temps,  portar paraigües.