Taller Les artistes invisibles

TALLER LES ARTISTES INVISIBLES

Tu tries l'artista i nosaltres posem la creativitat + material didàctic a la teva disposició

La història de la dona, en les seues múltiples disciplines, està sent reescrita actualment, ja que durant segles se les ha invisibilitzat conscientment per part de la societat. I com a conseqüència, el desconeixement actualment, llevat d’algunes artistes com Frida Kahlo i Yayoi Kusama, de la gran majoria d’elles.

Al llarg de la història han existit dones artistes que han destacat, però que mai se’ls ha atorgat el paper com a creadores, sinó un paper passiu: el de muses, models, mares, filles, santes,… No obstant això, tot i les dificultats de la seua època, moltes artistes van decidir canviar les coses i es van esforçar per seguir els seus somnis. El seu camí.

A través dels nostres tallers d’art, barrejarem la teoria amb la pràctica i aprendrem de forma divertida i participativa la vida i obres d’algunes dones artistes al llarg del temps. Pots triar entre les següents dones artistes per fer el taller didàctic:

Sonia Delauney

Joan Mitchell

Bridget Riley

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

ELS NOSTRES PROGRAMES ARTÍSTICS ESTAN ADAPTATS SEGONS L'EDAT DEL PÚBLIC PARTICIPANT

MINI FACTORY és un programa educatiu d’aprenentatge interactiu dissenyat específicament per a públic infant de 1 a 5 anys i les seues mares / pares o cuidadors, en el qual s’utilitza l’art contemporani com a eina per a l’estimulació i la motivació per explorar, interactuar i reflectir les seues idees i conceptes.

Adaptat a l´edat dels participants. 

MINI ART LAB és un programa educatiu d’aprenentatge interactiu dissenyat específicament per a públic infant de 6 a 12 anys, en el qual s’utilitza l’art contemporani com a eina per a l’estimulació i la motivació per explorar, interactuar i reflectir les seues idees i conceptes.

ART LAB és un laboratori d’art participatiu que consta d’una variada programació cultural basada en diferents tallers creatius. Un espai experimental i creatiu per explorar idees, preguntes, reflexions, processos artístics i aprenentatge compartit que sorgeixen gràcies a l’art (de diferents disciplines) i que se centren en les relacions humanes i la seua forma de relacionar-se amb els objectes a través de les seues emocions, els seus sentiments, així com amb la cooperació mútua amb altres persones usuàries. En definitiva, Art Lab serà un lloc de trobada per a l’exploració i creació d’experiències artístiques úniques.

Adaptem els tallers a l’edat dels participants

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar amb nosaltres per reservar l’activitat a través del nostre e-mail sarabono@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat.

En indicar el nom de l’artista o artistes us enviarem més informació detallada del taller.

 

 

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per a:

– Grups escolars de totes les edats

– Associacions que fomenten la igualtat i la participació ciutadana

– Biblioteques

– Entitats culturals i socials

– Festivals infantils i familiars

– Museus

 

Durada

Els tallers tenen una durada aproximada de 60 – 90 minuts.

Es pot triar un taller o diversos, depenent de les necessitats de l’usuari

Pressupost

Contacta amb nosaltres i et facilitarem tota la informació de l’activitat.

Inclou el material didàctic