Taller Hipatia

TALLER L´ÀGORA D´HIPÀTIA I LA GEOMETRIA

A través de la figura d’Hipàtia d’Alexandria coneixeran els principis de la geometria i faran construccions arquitectòniques efímeres.

I qui era Hipàtia d’Alexandria? Va ser la primera dona matemàtica de la qual es té coneixement raonablement segur i detallat. Va escriure sobre geometria, àlgebra i astronomia. Va millorar i va construir instruments astronòmics com l’astrolabi o el planisferi.
Inspirant-nos en la seua figura, jugarem a la geometria amb diferents materials en un espai sensitiu únic ajudats de la llum negra i els colors neons a més de conèixer la seua història. 

Crearem cubs tridimensionals i altres formes geomètriques a petita i gran escala; també treballarem amb la taula de llum i el tangram; així com altres objectes, amb diferents textures i materials, per crear estructures basades en formes geomètriques de colors fosforitos i neons.

  • Opció sense llum negra disponible

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

Com puc reservar aquesta activitat?

Podeu contactar per reservar l’activitat a través del nostre e-mail sarabono@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i l’hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar aquesta activitat?

Recomanat per a:

  • Grups escolars de totes les edats (Primària, Secundària i Batxillerat)
  • Biblioteques
  • Entitats culturals i socials per a persones de totes les edats
  • Museus
  • Festivals infantils o familiars
    Esdeveniments culturals

Durada

El taller té una durada de 60 minuts

Pressupost

Contacteu-nos i us facilitarem tota la informació de l’activitat.

El taller inclou tot el material didàctic.