Taller Grafisme creatiu

TALLER GRAFISME CREATIU

La creativiTaT al poder

Hervé Tullet és un artista, intèrpret, il·lustrador i autor de literatura infantil francès que ha escrit més de 80 llibres.

A través de diversos dels seus llibres ens endinsarem en el món de l’art i de la música, on interactuarem i descobrirem que totes les persones sabem dibuixar.

Imaginació i creativitat són dos conceptes que van units de la mà d’aquest gran artista. Gràcies al grafisme creatiu crearem dibuixos colorits de forma grupal creant un projecte artístic únic inspirant-nos en els seus gestos, les seues idees i la seua imaginació.

La finalitat d’aquests tallers, com el mateix Hervé diu, és “aconseguir que les xiquetes i xiquets canalitzen la seua intuïció i creen en llibertat”.

EN QUÈ CONSISTEIX EL TALLER DIDÀCTIC?

¡¡Anem a jugar a un joc!! Rotllos de paper estesos per terra, pots de pintura als dos costats, pinzells a punt per a ser lliscats i personetes amb ganes de crear obres d’art a partir de taques i gargots, són els ingredients d’aquest taller… Un got de pintura que cau, una instrucció que no s’ha seguit o (sobretot) una taca no desitjada sempre es pot transformar en una cosa estimulant”.

Els participants experimentaran amb les textures, formes, colors, de manera col·laborativa, creativa i motivadora per crear una obra conjunta.

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar amb nosaltres per reservar l’activitat a través del nostre e-mail contacte@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per a:

Alumnat d’Escola infantil i 1r cicle de Primària (3 – 8 anys).

– Biblioteques

– Entitats culturals i socials

– Escoles d’estiu

Durada

El taller té una durada aproximada de 1:30 h. 

Pressupost

Contacta amb nosaltres i et facilitarem tota la informació de l’activitat

Consells

Aquest projecte se centra en la participació activa.

Material didàctic

Inclou el material didàctic

Accessibilitat

El material es pot adaptar a les diferents característiques de l’alumnat amb necessitats especials.