Taller El laboratori de Marie Curie

TALLER EL LABORATORI DE CIÈNCIES DE MARIE CURIE

Marie Curie va ser una física i química polonesa nacionalitzada francesa. Pionera al camp de la radioactivitat, és la primera i única persona a rebre dos Premis Nobel en diferents especialitats científiques: Física i Química. També va ser la primera dona a fer classes a la Universitat de París. Va descobrir els elements Ràdio i Poloni iniciant les investigacions en radioactivitat, fonamentals en l’estudi de l’estructura atòmica de la matèria i amb aplicacions en medicina i altres disciplines.

Al taller el públic assistent farà diferents experiments científics ajudats per la famosa científica. Marie Curie guiarà als participants en un apassionant viatge a través de la ciència on podran coneixer la seua vida i treball, a més de realitzar diferents experiments científics com: Slime, l’aigua ascendent que crea colors, el robot pintor, entre altres. 

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

Com puc reservar aquesta activitat?

Podeu contactar per reservar l’activitat a través del nostre e-mail sarabono@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i l’hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar aquesta activitat?

Recomanat per a:

  • Grups escolars de totes les edats (Primària, Secundària i Batxillerat)
  • Biblioteques
  • Entitats culturals i socials per a persones de totes les edats
  • Museus
  • Festivals infantils o familiars
    Esdeveniments culturals

Durada

El taller té una durada de 60 – 90 minuts

Pressupost

Contacteu-nos i us facilitarem tota la informació de l’activitat.

El taller inclou tot el material didàctic.