Taller amb Sylvia Earle

TALLER EN LES PROFUNDITATS DE L´OCEÀ AMB SYLVIA EARLE

Aquest taller estarà conduït per “Sylvia Earle”, una oceanògrafa que va recórrer les profunditats dels oceans i es va convertir en fotògrafa del National Geographic. També era biòloga marina i exploradora. Sylvia va ser la primera científica cap de l’Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica i va ser nomenada per la revista Time com la primera heroïna del planeta Terra en 1998.

A través de la seua figura i del conte “Sylvia Earle, la dama de las profundidades” reivindicarem la seua figura i el món de la ciència al públic infant més xicotet (d’1 a 4 anys). Com? Amb l’ajuda de la música i de la llum negra, a més de diferents elements didàctics, creant unes instal·lacions de joc i un espai lliure per a la interacció, en un ambient immersiu, inspirat a l’oceà a través de diverses activitats.

Aquestes estaran distribuïdes a l’aula amb l’objectiu de despertar els 5 sentits del públic infant, acompanyat dels seus familiars. Alguns exemples de les propostes didàctiques seran les safates sensitives inspirades en la mar; una o diverses zones per a pintar amb diferents materials; la taula de llum; un laberint gegant sensorial que han de recórrer com si es tractara de les ones de la mar o els corrents marines on buscar diferents elements amagats entre les seues parets…; material per crear minimons, entre altres propostes didàctiques.

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

Com puc reservar aquesta activitat?

Podeu contactar per reservar l’activitat a través del nostre e-mail sarabono@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i l’hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar aquesta activitat?

Recomanat per a:

  • Públic infant de 1-4 anys. 

Durada

El taller té una durada de 60 minuts

Pressupost

Contacteu-nos i us facilitarem tota la informació de l’activitat.

El taller inclou tot el material didàctic.