Re-Mirades

Re-Mirades

Una activitat cultural amb perspectiva de gènere

Sabies que al Museu de Belles Arts de València no hi ha ni un sol quadre exposat pintat per una dona?
A tots els museus hi ha infinitats d’obres d’art on les dones són les protagonistes: dones religioses, dones elegants i boniques, heroïnes, santes, princeses, dames de la noblesa … però realment, quin rol compleixen? En quines condicions les trobem? Estètica o propaganda? Ha influenciat l’art en la nostra forma de veure la dona al llarg de el temps i en la nostra època?
Mitjançant la nostra activitat cultural Re-Mirades, descobrirem algunes de les obres d’art del Museu de Belles Arts de València des d’una perspectiva de gènere. Obres plenes de prejudicis davant les dones, carregades de sexualitat i discriminació de gènere. Obres plenes de masclisme i violència, i en definitiva, obres d’art influïdes pels canons de la societat patriarcal.

T’atreveixes a conèixer una altra realitat? T’atreveixes a descobrir una veritat incòmoda?

ELS OBJECTIUS

Informació pràctica

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar amb nosaltres per reservar l’activitat a través del nostre e-mail contacte@laculturacritica.com indicant el número de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat. 

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per
– Grups escolars de totes les edats
– Associacions a favor de la igualtat de gènere
– Entitats culturals i socials

Consells

En aquest projecte es busca la participació de totes les persones assistents amb els quals es reflexionarà sobre el que s’ha après en l’activitat, establint un debat.

Pressupost

Contacta amb nosaltres i et facilitarem tota la informació de l’activitat

Share this Page