Projecte Malala

PROJECTE "SOM MALALA"

La importància de l'educació dels xiquets i xiquetes

Sabies que dos de cada deu alumnes valencians abandonen els estudis prematurament segons les dades de Save the Children? Tot i ser un país afortunat, que garanteix una educació pública i gratuïta, encara queda feina per fer per garantir la igualtat d’oportunitats per als i les xiquetes a la C.Valenciana.
L’educació pot canviar el món. Pot canviar la vida, i fins i tot la de la teua família. L’educació redueix les desigualtats socials i fins i tot garanteix a aquelles persones que la posseeixen, oportunitats laborals que sense aquesta educació, potser no hi podria accedir.
A través del nostre projecte Malala pretenem conscienciar a la ciutadania de la importància de defensar els nostres drets per una educació i per aconseguir-ho farem diferents propostes culturals i socials.

Malala Yousafzai, pakistanesa i activista en l’educació i els drets de les dones. A l’octubre de l’any 2012 va patir un atac terrorista talibà per defensar i promoure el dret de les xiquetes a l’educació. Malala ens inspira per realitzar el nostre projecte social i cultural.

ELS OBJECTIUS

LES COMPETÈNCIES

Càpsules

El projecte “Som Malala” està compost per tres càpsules diferents:

Girl Rising

Cinefòrum i debat crític de la pel·lícula "Girl Rising". 9 històries. 9 xiquetes que lluiten per l'educació. Un documental de director Richard Robbins que a través de la mirada i el testimoni de les xiquetes de diferents parts de món, ens ensenyen que l'educació pot canviar el món.

#YoSoyMalala.

Mitjançant el hashtag #YoSoyMalala es buscarà la participació activa, explicant experiències i idees, en xarxes socials i presencial del públic assistent al cinefòrum. Posteriorment, es realitzarà un producte audiovisual i serà publicat de forma col.lectiva.

'Un xiquet, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món'

Qui és Malala? Coneixeran la vida de Malala i a través de la seua figura descobriran per què és important l'educació. Posteriorment es realitzarà una intervenció artística inspirada en la frase: 'Un xiquet, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món'.

Informació pràctica

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar amb nosaltres per reservar l’activitat a través del nostre e-mail contacte@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per

– Grups escolars de totes les edats (s’adaptarà el contingut a la seua edat)
– Associacions a favor de la igualtat de gènere
– Biblioteques
– Entitats culturals i socials

Consells

En aquest projecte es busca la participació del públic assistent. 

Pressupost

Contacta amb nosaltres i et facilitarem tota la informació de l’activitat

Material didàctic

Inclou el material didàctic

Share this Page