LA CULTURA CRÍTICA

Somieu. Gestionem.
Fem-ho possible.

Una empresa de gestió cultural dedicada en ànima i cor a realitzar projectes inclusius, accessibles, interactius, innovadors i didàctics.  

 

Qui som?

La Cultura Crítica va nàixer el 2012 com un blog en el qual mostrar que la cultura calia que siguera inclusiva, innovadora, accessible i focalitzada en les persones, sempre des d’una perspectiva crítica. Després de diversos anys d’experiència professional en projectes de gestió cultural, cooperació internacional, participació ciutadana, desenvolupament rural, didàctica, interpretació de el patrimoni i gènere:

La Cultura Crítica es reconverteix com empresa.

Què fem?

Treballem de forma transversal a tots els nostres projectes el gènere, la interculturalitat i la participació ciutadana

Des d’una mirada crítica i integral, gestionem tot tipus de projectes socials, culturals, educatius i de comunicació. Realitzem: creació, conceptualització, comissariat, gestió, coordinació, disseny, producció i avaluació, per oferir serveis únics, inclusius, interculturals, innovadors i de gran impacte. 

Sempre realitzem propostes fetes a mida, en funció de les necessitats concretes de les persones, empreses, entitats o institucions que sol·liciten els nostres serveis. Treballem des de València, però amb una visió global i integral que ens permet desenvolupar els projectes a qualsevol territori.

Amb la ferma convicció que les persones són l’eix perquè qualsevol projecte tire endavant, dins la nostra xarxa comptem amb professionals multidisciplinaris de diferents camps com la investigació, el disseny gràfic, la programació de pàgines webs i App, la fotografia, la documentalización, la difusió i didàctica del patrimoni, la museologia, la traducció, el muntatge d’exposicions museogràfiques, entre d’altres.

Si tens algun projecte en ment, nosaltres t’ajudem a fer-lo realitat!

ELS NOSTRES SERVEIS

G

Gestió cultural

Gestionem tot tipus de projectes culturals des de l’inici fins a l’avaluació, sempre focalitzats en l’impacte desitjat i des d’una mirada diferent, innovadora i creativa. 

P

Producció de festivals

La nostra experiència ens avala en la creació, gestió, producció i avaluació de festivals multidisciplinars, sempre amb valor afegit. Creativitat al poder!

A

Assessoria

Necessites ajuda per enfocar el teu projecte? Sents que necessites algú que et guie en el procés de planificació estratègica? T’ajudem!

T

Turisme de proximitat

Ser turistes del nostre propi territori és la millor manera de descobrir la nostra història i patrimoni, perdre’ns entre els carrers, descobrir els racons i meravellar-nos amb els paisatges naturals… Vols donar a conèixer una zona? Revaloritzar-la? Creem productes basats en el joc, la curiositat, l’alternativa de recorregut per a cada lloc i públic específic, amb la finalitat de fomentar el desenvolupament econòmic i el turisme sostenible basat en l’experiència.

M

Museografia

Cada projecte museogràfic és únic: exposició temporal, itinerant o permanent. Si vols crer una exposició única amb elements interactius, que fomente la participació activa, que tinga un disseny adaptat, accesible i atractiu, nosaltres la fem realitat!

D

Didàctica

L’adaptació de continguts culturals a cada tipus de públic és essencial. Què millor que cada projecte tinga els recursos didàctics, interactius i atractius adaptats al seu públic? Tenim molt present les necessitats especials, el gènere i la interculturalitat de la societat actual. Exposicions, tallers, materials,… tot allò que vulgues transmetre, ho adaptem!

C

Coordinació d'esdeveniments

Els esdeveniments són multifactorials, amb diferents etapes i amb diversos professionals. La col·laboració entre professionals és l´eix per crear amb èxit qualsevol esdeveniment! La nostra experiència ens ha ensenyat que no hi ha major satisfacció que quan està tot perfecte en un esdeveniment. 

F

Formació

La nostra visió, experiència i idees les compartim! Creiem que el millor per créixer professionalment i personalment és compartir el coneixement i aprendre de totes les persones. Necessites formació en gestió cultural? Compartim experiències i visions? Ens apuntem!

I

Investigació històrica

Història, arqueologia, història de l’art, patrimoni, turisme, etc. Comptem a la nostra xarxa amb professionals de la investigació que podran descobrir, de forma ètica, formal i metòdica, tots els secrets i detalls de qualsevol període, material o societat.

Coneix la nostra forma de treballar i gestionar a través del nostre blog