Igual-Ment Fest_

Igual-Ment Fest

UN FESTIVAL PER LA IGUALTAT I CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

IGUAL-MENT FEST és un festival que pretén celebrar la igualtat de gènere des d’una visió positiva artística i social. Una jornada festiva emmarcada en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Masclista en el qual entitats i agents culturals i socials acosten a la ciutadania valenciana el missatge d’igualtat de gènere.

Mitjançant diverses disciplines artístiques com la música, el teatre o la dansa, i amb tallers per a tots els públics, es mostra a la població tot el que s’ha aconseguit fins l’actualitat en matèria d’igualtat. A més, d’obrir les portes i implicar tota la societat a tot el què queda encara per fer…

Durant les edicions 16 i 17 el projecte es va enfocar en crear una programació multidisciplinària, accessible i inclusiva amb els següents eixos: entitats, música, dansa, teatre, perfomance, clown, art urbà, gastronomia, literatura, esport i infantil. El festival estava guiat per una monologuista que, en clau d’humor, dinamitzava els canvis d’activitat, informava i animava a la participació activa. Cada tipologia de públic tenia una activitat adaptada en horari i interessos. A més, la representació de la diversitat i la interculturalitat de la societat valenciana es va materialitzar i es va visibilitzar a les diferents activitats: grups musicals, companyies teatrals, tipologia de tallers, activitats esportives i accessibilitat. La direcció de totes les facetes de festival va estar enfocada cap a la participació activa de la ciutadania. 

A l’edició 2018 es gestionaren les infraestructures de forma integral.  

Funcions (amb xarxa multidisciplinar)

Client: Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Ajuntament de València, Espanya.

Amb motiu de l'Igual-Ment Fest 2017, també vam realitzar: VIDEO-FÒRUM

Amb motiu de l'Igual-Ment Fest 2018 també vam realitzar per l'IVAJ: