Història

la nostra HISTòRIA

Al 2012 vam començar com un blog per oferir una mirada crítica, innovadora, accessible i inclusiva sobre la gestió cultural. Després d’anys d’experiència i nombrosos projectes, ens reconvertim en empresa amb els mateixos principis: innovació, creativitat, inclusivitat, accessibilitat, interculturalitat, participació activa, interacció, didàctica, responsabilitat amb l’entorn (tant ambiental com professional), xarxa, i, sobretot, crítica. 

Quan ens pregunten què ens caracteritza sempre diem que és la vinculació emocional i professional en cada projecte, tant en el projecte mateix com amb tot l’equip de treball. Cada projecte és únic, cada persona és única, ens agrada adaptar-nos, crear des de perspectives alternatives i afrontar nous reptes. 

Hem treballat tant per a institucions públiques com privades, a més d’associacions, el treball en xarxa és la clau per crear projectes responsables, crítics i amb impacte. 

Al Linkedin podràs trobar informació sobre els nostres perfils professionals que aglutinen projectes sobre gestió cultural, museografia, didàctica, desenvolupament rural, participació ciutadana, gènere, interpretació del patrimoni, entre molts altres. 

Cada projecte per nosaltres és un aprenentatge i un camí apassionant per recórrer! 

MISSIÓ

La nostra missió és ser una empresa responsable amb l’entorn i  l’àmbit professional, creant projectes que teixeixen ponts entre la societat i la cultura, situant la cultura, amb tots els seus agents, com a eix de canvi social i fomentant la participació activa de les persones.

L'EQUIP

ROSA MARZO LLORCA

CEO I GESTORA CULTURAL

Llicenciada en Història per la Universitat de València. Màster oficial en Gestió Cultural. Màster en Didàctica. Mediació Intercultural. Guia oficial.

SARA BONO PERUCHO

CEO I GESTORA CULTURAL

Llicenciada en Història per la Universitat de València. Màster Avaluació i Gestió del Patrimoni Històric-Artístic en la Universitat de Salamanca.

Share this Page