Gimcana familiar l’Ordre del Drac

Gimcana familiar l'Ordre del Drac

ÉSSERS FANTÀSTICS, CRIATURES MÀGIQUES I DRACS A VALÈNCIA

Una gimcana a València per descobrir la ciutat com mai abans. Com? Doncs convertint-nos en protagonistes d’aquesta història. I quina millor manera que fer-ho com si fóra un conte, veritat?

Hi havia una vegada… una ciutat màgica anomenada València, que amagava grans i increïbles secrets entre els seus carrers, les seues places, els seus edificis… Voleu conèixer alguna d’aquestes històries i llegendes? Descobreix fascinants dracs i altres éssers fantàstics i criatures màgiques amagades per la ciutat a través de l’antiga Ordre del Drac. I què és l’Ordre del Drac? Una ordre mil·lenària que té la missió de defensar i protegir la població d’aquestes criatures i monstres fantàstics. Un secret que només saben ells i que així ha estat durant molts segles. 

Durant la gimcana hauran de trobar no només a les criatures màgiques, sinó pistes que els portaran al seu següent punt. Es tracta d’una mena de joc de recerca del tresor, amb mapa, missatges secrets, encriptades i, sobretot, molta acció.

A mesura que trobem les criatures i monstres fantàstics, coneixerem la seua història o llegenda i poc a poc anirem coneixent la ciutat de València i alguns dels seus monuments de forma divertida i amena. Per finalitzar haurem d’atrapar tots els éssers fantàstics que s’han escapat del nostre cau dels dracs. Un lloc que només podrem trobar si resolem tots els missatges secrets i seguim les pistes. 

La nostra proposta és descobrir València en família a través d’aquestes enigmàtiques criatures mil·lenàries amb la nostra gimcana. Comencem, xicotets cavallers de l’Ordre del drac?

ELS OBJECTIUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar per reservar l’activitat a través del nostre e-mail sarabono@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat.

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per

– Grups de famílies amb xiquets i xiquetes entre els 4 – 10 anys d’edat

– Escoles

– Campaments d’estiu

Durada

La activitat cultural té una durada aproximada de 1:30 h

Pressupost

Contacta’ns i et facilitarem tota la informació de la gimcana. 

Avís

– Arribar 10 min. abans de l’inici de l’activitat. Començarem amb puntualitat.

– Portar calçat còmode.

Blog

Tens més informació detallada de la gimcana al blog

Normes del Museu

A la gimcana a València es visita el Museu del Corpus Christi, per la qual cosa és important complir una sèrie de normes bàsiques:

– No correr dins de l’edifici

– No beure, ni menjar res dins

– Es pot parlar, però no xillar. Recordeu que no cal molestar les persones que estan dins gaudint del Museu

– I el més important de tot: NO TOCAR cap element exposat dins el Museu. 

Aquestes normes són de vital importància complir-les, ja que sinó ho fem, podem perjudicar i trencar algunes de les seues peces. El més important en un Museu és la protecció i conservació del nostre patrimoni cultural.

Participació

En aquesta activitat es busca la participació de la família. Els / les pares i mares ajudaran en algunes activitats a resoldre missatges encriptats si així ho desitgen cooperant mà a mà al llarg de tota l’activitat cultural.

Nota informativa

La Gimcana familiar l’Ordre del Drac és una iniciativa privada i organitzada únicament i exclusivament per La Cultura Crítica. El Museu del Corpus Christi de València – Casa de les Roques, és totalment aliè a la mateixa i a la seua organització.