Activitat Detectiu al Museu

Activitat cultural Detectiu al Museu

Converteix-te en detectiu al Museu de Belles Arts de València

Actividad Detective en el museo

Converteix-te en detectiu per un dia i resol el misteriós cas dels quadres robats i falsificats del Museu de Belles Arts de València participant en aquesta activitat organitzada per La Cultura Crítica.

La Interpol avisa que un grup de falsificadors, estan treballant conjuntament per robar obres d’art en els principals museus del món.

Algú, de forma anònima, ha enviat una nota sospitosa al Museu. Davant d’aquestes notes, el Museu ha cridat als detectius privats per descobrir si s’han falsificat obres o no al museu i descobrir qui ha estat. Hauran de resoldre el cas criminal i descobrir la veritat. Un misteri on l’observació, la lògica i l’astúcia per resoldre missatge encriptades i secrets serà vital per a l’èxit de l’Operació “Art falsificat”. Ens ajudes?

ELS OBJECTIUS

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com puc reservar l'activitat?

Podeu contactar per reservar l’activitat a través del nostre e-mail contacte@laculturacritica.com indicant el nombre de persones que sou, així com el dia i hora que voleu realitzar l’activitat. 

Qui pot realitzar l'activitat?

Recomanat per a: 

– Grups de famílies amb xiquets/es entre els 4 – 10 anys d’edat

– Col·legis

– Campaments d’estiu

Durada

L´activitat té una durada aproximada de 1:30h. 

Pressupost

Contacta’ns i et facilitarem tota la informació de l’activitat cultural.

Avís

– Arribar 10 min. abans de l’inici de l’activitat. Començarem amb puntualitat.

– Portar calçat còmode.

Material didàctic

Inclou també el material didàctic per al desenvolupament de l’activitat. A més, en tot moment la líder de detectius els acompanyarà i marcarà les pautes durant tota la seua missió.

Normes del Museu

L’activitat Detectiu al Museu es desenvolupa al Museu de Belles Arts de València, per la qual cosa és important complir una sèrie de normes bàsiques:

  • No correr dins de l’edifici
  • No beure, ni menjar res dins
  • Es pot parlar, però no xillar. Recordeu que no cal molestar les persones que estan dins gaudint del Museu
  • I el més important de tot: NO TOCAR cap element exposat dins el Museu. 

Aquestes normes són de vital importància complir-les, ja què si no ho fem, podem perjudicar i trencar algunes de les seues peces. El més important en un Museu és la protecció i conservació del nostre patrimoni cultural. 

Participació

En aquesta activitat es busca la participació de la família. Els / les pares i mares ajudaran en algunes activitats a resoldre missatges encriptats si així ho desitgen cooperant mà a mà al llarg de tota l’activitat cultural.

Nota informativa

L’activitat Detectiu al Museu és una iniciativa privada i organitzada únicament i exclusivament per la Cultura Crítica. El Museu de Belles Arts Sant Pius V de València és totalment aliè a la mateixa i a la seua organització.

Blog

Tens més informació detallada de l’activitat al blog

Tips per a visitar museus amb públic infant

Si estàs interessat / da en el tema, et donem unes claus per visitar museus d’art amb els xiquets/es de forma divertida i educativa.

La importància de l'art

Per què és tan important l’art en l’educació dels xiquets i xiquetes? Et donem més d’una raó al nostre blog.